Queen Real Tribute u Kraljevskoj zoni Špancirfesta

Ove nedjelje svaki posjetitelj Kraljevske zone je mogao prisustvovati pravoj rock poslastici. Queen Real Tribute bend iz Srbije je nastupio na pozornici Kraljevske zone i pokazao i opravdao status najvećeg i najboljeg europskog Queen tribute banda.

Publika je mogla uživati u nekim od najvećih hitova kao što su: „Show must go on“, „I want it all“, „It’s a kind of magic“, „Bohemian rhapsody“ i mnoge druge. Osobno me se najviše dojmila „Stone cold crazy“, meni osobno i njihova najbolja pjesma, koja je kod mnogih izmamila čuđenje, jer je „žešća“ nego ostatak poznatih pjesama.

Valja napomenuti kako članovi banda paze da odsviraju pjesme iz svih razdoblja Queena, tako da svatko u publici može uživati u svakoj „fazi“ Queen-a. Također band čine petorica članova jer njihov Freddy ne zna svirati klavijature što definitivno nadoknađuje glasom koji uistinu zvuči kao da pravi Freddy pjeva. Uz odličan vokal, scenski nastup frontmana i pjevača Ivana Ristanovića je svakako nešto što se ne može zaboraviti. Toliko energije i ludovanja se ne viđa često, a „detaljčić“ zvan: „Penjanje po pozornici“ je nešto što bi se malo tko usudio.

Iako je bilo problema vezanih uz glasnoću gitare, to nije previše utjecalo na dobro raspoloženje publike i općenito nastup samog benda. Također moram priznati da je to jedan od rijetkih koncerata gdje sam vidio da više ljudi prati sam nastup, a ne da „vise“ na mobitelu, što je samo pokazatelj da je bend sam po sebi odličan.

Toplo preporučam svakome da baci pogled na slikice jer bih lagao kad bih rekao da su loše.

Za kraj, mislim da je nastup Queen Real Tribute banda pokazatelj da Špancirfest nudi dobar glazbeni program, te da će i ostali nastupi biti jednake kvalitete, odlične atmosfere i prilika za vidjeti i slušati odlične glazbenike, a i u njihovim nastupima maksimalno uživati.

Za LiveSvirke.com: Damir Šajn
Fotografije: Davor Malnar 

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Možda vam se također sviđa...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *